„Bun venit la UAIC” – cel mai amplu eveniment de orientare pentru boboci

Banner Bun venit la UAICUniversitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi organizează, în perioada 28-30 septembrie 2013, cel mai mare eveniment de orientare şi informare pntru studenții din anul I: “Bun venit la UAIC”, ediția a III-a.

Bobocii care vor trece prin Copou, prin fața Corpului A, vor primi cu o mapă de bun-venit, pregătită special pentru ei șiinformaţii practice de la angajaţii şi studenții voluntari ai Universității. Studenții vor afla informaţii despre bursele de studiu, stagiile de practică, serviciile de carieră ale Universităţii şi mobilităţile în străinătate. De asemenea, vor face cunoștință cu asociațiile studențești și instituţiile culturale din Iaşi, dar și cu potențiali angajatori.

Pe lângă punctele de informare, deschise pe parcursul celor 3 zile, între orele 10.00-16.00, studenții pot participa latururi gratuite ale oraşului și ale Muzeului Universității și workshopuri utile despre viaţa de student.

Duminică, 29 septembrie vor avea loc simultan, în toate cele 15 facultăţi, întâlniri între boboci şi colegii mai mari, în cadrul unui program de mentorat. Seara se va incheia cu un concert VUNK, pe esplanada din faţa Corpului B. În deschidere vor cânta Alexandra Andrei și Cosmin Vaman.

De asemenea, studenții sunt invitați să participe la festivitatea de deschidere a anului universitar, eveniment ce va avea loc luni, 30 septembrie 2013, la ora 10.00, în Aula Magna “Mihai Eminescu”.

Mai multe informații găsiți pe http://www.360.uaic.ro/bunvenit

By | 2016-10-12T15:30:06+00:00 24 septembrie 2013|Evenimente, Noutăți, Studenți|

About the Author: