profesori-de-elita

Experimentezi studiul si practica oriunde în Europa

Ai acces la resurse educationale de calitate

Peste 6000 de locuri de cazare in cel mai frumos campus din România

Rezultatele bune la învătătură îti aduc numai beneficii

Obții o diplomă recunoscută si respectată

Pregătim specialiști pentru piața muncii

Mediul de afaceri dinamic

Mediul de afaceri dinamic

Iaşiul a devenit în ultimii ani un punct important pe harta mondială în domeniile IT, Industrie Auto, Industrie Farmaceutica etc.

Companii de renume internaţional precum Microsoft, Delphi, Endava, Ness Tehnologies, Capgemini şi Amazon şi-au deschis în Iași, în ultimii ani, puncte de lucru.

Între 5.000 şi 8.000 de specialişti IT sunt angajaţi în fiecare an în România. Potrivit statisticilor, doar în Iaşi sunt aproximativ 4.000.

Viață culturală bogată

Iașul este leagănul culturii românesti.

un veritabil Muzeu Național, prin comorile de istorie si de arta pe care le are:  case memoriale, centre culturale, teatre, opera, filarmonica, muzee, biserici/manastiri,  monumente, biblioteci.
Continuand tradiția (culturală), la Iași se desfașoară, în ultimii ani, unele dintre cele mai interesante și apreciate evenimente culturale: Festivalul Internaţional de Literatură și Traducere, Festivalul Internațional al Educației, Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr ), Festivalul de muzica și film în aer Liber – Multicolor sau Festivalului Filmului Francofon.

Te bucuri de costuri rezonabile

Te bucuri de costuri rezonabile

Iașiul nu este doar unul dintre cele mai frumoase orașe din România, ci și un centrul universitar recunoscut pentru costurile mai scăzute ale vieții. Aici poți să te bucuri de un spectacol cultural-artistic, de o ieșire cu prietenii, de o activitate sportivă sau de o cazare decentă fără teama că nu te încadrezi în buget.

Numeroase variante pentru timpul tău liber

Numeroase variante pentru timpul tău liber

Orașul nostru își extrage viața din energia și entuziasmul celor peste 50.000 de studenți care îl însuflețesc an de an. Din acest motiv, el propune o gamă largă de activități de timp liber pentru tinerii ca tine: de la o plimbare in grădina Botanică până la petreceri, de la un spectacol muzical sau teatral pînâ la salt cu parașuta, cu siguranță ai de unde alege.

Admitere

Vezi cum poți deveni student la Prima Universitate a României
Click aici