Două premii la Concursul Studențesc de Matematică „Traian Lalescu”

În perioada 4-6 mai un grup de studenți de la Facultatea de Matematică și de la Facultatea de Informatică au participat, la Universitatea Maritimă din Constanța, la faza națională a Concursului Studențesc de Matematică „Traian Lalescu”, organizat în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Fundația “Traian Lalescu”.

Ovidiu Avădanei, student în anul I al Facultății de Matematică, a obținut premiul I la Secțiunea A: Anii I și II (Facultăți de Matematică). El este de altfel singurul participant, de la toate secțiunile, care a obținut punctajul maxim.

Cristian Vîntur, student în anul I al Facultății de Informatică, a obținut premiul III la Secțiunea B: Anul I – profil electric (Facultăți Tehnice / Facultatea de Informatică).

La fiecare dintre cele două secțiuni au fost acordate câte un premiu I, II, III și o mențiune.

Pregătirea studenților participanți de la Facultatea de Matematica a fost coordonata de dl. conf. dr. Claudiu Volf, în timp ce studenții de la Informatică au fost pregătiți de lect.dr. Florin Iacob și coordonați de conf.univ.dr. Corina Forăscu.

Concursul a avut loc la Universitatea Maritimă din Constanța. În total, au participat 104 studenți de la cele 12 universități din România.

By |2017-05-10T10:39:51+00:009 mai 2017|Noutăți|