Premii la Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti

Opt studenţi ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor au fost premiaţi la Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti. Concursul, organizat de Asociaţia Facultăţilor de Economie din România, a ajuns, anul acesta, la cea de-a noua ediţie.

Premiile obţinute de studenţi au fost următoarele:

 Secţiunea Administrarea Afacerilor

1. Premiul pentru creativitate obţinut de MITITIUC CORINA-ELENA, studentă înscrisă la studii de master, specializarea Achiziţii, distribuţie, logistică, în anul I, cu lucrarea Nume negative de brand.

Secţiunea Contabilitate şi informatică de gestiune

  1. Premiul „Utilitate pentru mediul de afaceri” obţinut de MOCLEA MARIUS-CONSTANTIN şi SAUCĂ ANDREI, studenţi înscrişi la studii de licenţă, profilul Economic în anul I, pentru lucrarea Indicatori specifici diagnosticului financiar al firmelor româneşti cotate la bursă.
  2. Menţiune obţinută de ŢĂRAN ALINA şi SUCILĂ FLORENTINA-ELENA, studente înscrise la studii de master, specializarea Contabilitate, expertiză şi audit, pentru lucrarea O abordare critică a insolvenţei – reglementări, simptome, implicaţii.

Secţiunea Management

  1. Menţiune specială obţinută de PINTILII RAMONA, studentă înscrisă la studii de master, specializarea Managementul şi dezvoltarea resurselor umane, în anul I, cu lucrarea Formarea Competenţelor Interculturale.

 

Secţiunea Administraţie publică

  1. Premiul special al juriului obţinut de GAVRILUŢĂ ANCA, studentă înscrisă la studii de licenţă, specializarea Administraţie publică, în anul III, cu lucrarea Implicaţii ale dezvoltării regionale asupra autonomiei locale.
  2. Menţiune obţinută de AMARIEI ANA-MARIA, studentă înscrisă la studii de master, specializarea Administraţie publică, în anul I, cu lucrarea Strategii competitive în administraţia publică. Studiu de impact.

 

By | 2016-10-12T15:29:41+00:00 6 iunie 2014|Noutăți, Premii|

About the Author: