Radio România Internațional caută stagiari în jurnalism radio pentru redacția în limba franceză

Redacția în limba franceză din cadrul  Radio România Internațional din București caută 3  stagiari în jurnalism pentru anul 2017. Durata stagiului va fi de 2 luni și se va efectua între 1 iunie și 31 decembrie 2017, cu excepția lunii august.

Agenția Universitară a Francofoniei va deconta transportul tur-retur (în limita sumei de 400 de euro), va oferi o bursă lunară de 570 de euro și o asigurare de sănătate/ accidente.

Persoanele interesate să aplice la aceste stagii trebuie să îndeplinească urmatoarele condiții: să aibă un nivel bun de cunoaștere a limbii franceze (oral și scris), să fie înscrise la studii într-o universitate membră a Agenției Universitare a Francofoniei pentru Europa Centrală și de Est  în următoarele domenii: jurnalism, comunicare, științe politice, limbi străine (franceză), studii europene sau alte domenii asemănătoare. De asemenea, candidații nu trebuie să fi beneficiat de o mobilitate asemănătoare AUF și să dețină statutul de student pe parcursul desfășurării stagiului.

Pentru acest stagiu se solicită și alte competențe, cum ar fi: bune cunoștinte de engleză și/sau de limba română, eventual studentul să dețină un reportofon personal și cunoștințe practice de editare a sunetului (Adobe Audition, Hindenburg, Audacity etc).

Dosarul de candidatură trebuie să cuprindă următoarele documente: copie după actul de identitate, scrisoare de motivație, CV actualizat, foaie matricolă pentru anii de studiu sau semestrele absolvite (licență, master), traduse în franceză (sunt exceptate de la traducere foile redactate în română sau engleză), documentul care atestă  acordul universității, după modelul de aici, semnat și stampilat de responsabilul științific direct (șeful de departament) și de către decan, atestat de competență lingvistică în limba franceză, dacă este cazul.

Toate aceste documente vor fi trimise prin e-mail, în format PDF, la adresa stages-eco@auf.org, până la data de 10 aprilie 2017, cu subiectul « Candidature Radio Roumanie Internationale » .

Mai multe informații despre acest stagiu sunt publicate pe site-ul AUF, la adresa: https://www.auf.org/appels-offre/stages-rri-2017/

By | 2017-03-08T11:30:25+00:00 8 martie 2017|Noutăți|

About the Author: