PRIME Iaşi

PRIME Iaşi 2017-09-27T11:32:48+00:00

Contact

Adresă sediu: Corpul R al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, etajul 1, sala 105

Adresă de e-mail oficială: asociatiaprimeiasi@gmail.com

Site: https://primeiasi.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Asociatia.PRIME.Iasi

 

Președinte: Roxana-Nicoleta STICEA

Telefon: 0746 801 793

E-mail: roxana.sticea@gmail.com

 

Secretar General: Ciprian-Ionuț AIOANEI

Telefon: 0748 439 719

E-mail: ciprian.ionut23@yahoo.com

 

Vicepreședinte Relații Publice: Elena Gabriela CIOBANU

Telefon: 0740 708 111

E-mail: gabrielaciobanu10@gmail.com

 

Vicepreședinte Resurse Umane: Oxana Georgiana NĂSTASE

Telefon: 0748 968 510

E-mail: nastase.oxana@yahoo.com

 

Vicepreședinte Strângere de Fonduri: Mălina-Cătălina COȘOVEANU

Telefon: 0745 250 984

E-mail: malinacosoveanu@yahoo.com

 

Prezentare

PRIME Iași – PRima ta oportunitate!

 

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit şi nereprezentativă, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România. Totodată, PRIME Iași este membru al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România.

PRIME Iaşi are ca scop sprijinirea studenţilor din Iaşi, din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, în dezvoltarea profesională şi personală, iar principalele sale obiective sunt:

  • să ofere studenţilor din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice posibilităţi de implicare activă în organizaţie sau în diverse activităţi organizate de PRIME;
  • să organizeze activităţi adresate studenţilor din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, utile în dezvoltarea profesională şi personală;
  • să creeze un cadru de colaborare între mediul academic, studenţi şi mediul de afaceri de profil;
  • să creeze un cadru de colaborare între studenţii din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice din Iaşi şi cei din alte centre universitare.

 

Valorile în care voluntarii PRIME Iași cred sunt următoarele:

 

P– profesionalism & perseverență

R– relații de interes reciproc

I– inițiativă & independență

M– motivare & competență

E– (spirit & creativitate) europene

PRIME în România

PRIME România a luat fiinţă în 1997 în cadrul Departamentului de Comunicare Socială şi Relaţii Publice al Universităţii Bucureşti. Membrii săi sunt studenţi la Comunicare şi Relaţii Publice, Jurnalism, Ştiinţe Politice şi Administrative, Sociologie, Psihologie, Ştiinţe Economice, precum şi alţi studenţi interesaţi de domeniul comunicării şi al relaţiilor publice.

Departamente

În cadrul PRIME Iași poți activa în următoarele departamente:

  • Departamentul de Resurse Umane;
  • Departamentul de Relaţii Publice;
  • Departamentul de Strângere de Fonduri.

Proiecte

team ADventure

Ajuns la cea de-a X-a ediţie, team ADventure este un proiect conceput pentru a crea o legătură temeinică între mediul academic şi cel economic. Competiţia presupune rezolvarea unor studii de caz puse la dispoziţie de companii ieşene. Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice are ca target principal studenţii şi masteranzii de la Comunicare şi Relaţii Publice, Marketing şi Comunicare în Afaceri, precum şi de la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

PR OUTLooK

În mai 2017, a avut loc cea de-a VII-a ediție de PR OUTLooK, conferinţa ce asigură schimbul de experienţă dintre România şi Marea Britanie, mai exact dintre studenţi ai secţiei de Comunicare şi Relaţii Publice şi specialiştii acestui domeniu din mediul internațional. Începând cu această ediție, proiectul se desfășoară în parteneriat cu British Council.

PR Tea de Iaşi

PR Tea de Iaşi încearcă să definească, să delimiteze domeniul Relaţiilor Publice şi să abordeze teme despre instrumentele şi tehnicile folosite. Mai mult, PR Tea înseamnă şi o întâlnire informală între studenţi şi mediul business, pentru a se crea o legătură mai bine conturată între aceştia (în cadrul Librăriei Cafenea Cărtureşti). Pe 18 mai 2017, proiectul a ajuns la cea de-a XVII-a ediție, aceasta fiind marcată de tema ”Art and Marketing. It’s a match!”. Despre potrivirea artei cu marketingul ne-a vorbit, pe larg, Silviana Toader, Art Director la Conversion (București). De-a lungul timpului, printre speakerii ce au susținut edițiile de PR Tea se numără și: Gabriel Brănescu, Alex Zamfir, Marius Ursachi, Adrian Mironescu, Ovidiu Chiţovanu, Geo Diaconescu, Ciprian Gavriliu, Marius Sescu, Valentin Tătar, Claudiu Florea, Adrian Chereji.

ATELIERE

Proiectul ATELIERE urmăreşte crearea unui cadru de întâlnire şi simulare a activităţilor specifice domeniului relaţiilor publice şi publicităţii între studenţi şi specialişti. Cele mai bune proiecte sunt premiate. Ce-a de-a IX-a ediție s-a desfășurat în colaborare cu agenția de publicitate Grapefruit, având ca structură cinci workshop-uri simultane, intitulate după cum urmează: Chatbots Talk, User Research, Project Manager, Contentul în Era Digitală, Recrutat la prima vedere.

Iaşi la CNSC

„Iaşi la CNSC” este proiectul care apropie studenţii interesaţi de domeniul comunicării şi relaţiilor publice aparţinând centrelor universitare diferite din această ţară. Acesta presupune promovarea Congresului Naţional al Studenţilor de la Comunicare organizat în fiecare primăvară la Bucureşti de către PRIME România şi realizarea înscrierilor pentru Iaşi printr-o legătură foarte strânsă cu echipa proiectului de la Bucureşti.

Aniversare PRIME Iaşi

În fiecare an, în decembrie, PRIME Iaşi îşi sărbătoreşte aniversarea. Acest proiect este structurat în trei etape: Expoziţia PRIME Iaşi, Alumnizările şi Întâlnirea cu catedra de la Comunicare şi Relaţii Publice. Este un bun prilej de a sărbători împreună toate realizările, de a mulţumi tuturor celor care ne sprijină şi de a ne prezenta planurile de viitor. Anul acesta, PRIME Iaşi va împlini un 11 ani de la înființare.

Recrutări

recrutări este un program prin care atragem spre PRIME studenţi motivaţi, interesaţi, responsabili, cu spirit de iniţiativă, de echipă şi dorinţă de dezvoltare personală şi foarte important, studenţi la Comunicare şi Relaţii Publice. Se desfăşoară în luna octombrie a fiecărui an universitar.