Și anul acesta vă așteptăm la Săptămâna Porților Deschise ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Vești bune de la Universitatea din Iași!
 
 
Vă așteptăm la Săptămâna Porților Deschise!
Și în 2016, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași organizează Săptămâna Porților Deschise, un eveniment dedicat elevilor de liceu care vor să facă cunoștință cu viața de student.
 
 

În perioada 18-21 aprilie 2016, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași vă invită să participați la Săptămâna Porților Deschise, un eveniment dedicat elevilor din clasele IX-XII, cu scopul de a se familiariza cu universitatea și activitățile acesteia.

Și anul acesta, evenimentul va cuprinde un Salon al Ofertelor Academice, în care va fi prezentată oferta celor 15 facultăți - Biologie, Chimie, Drept, Economie şi Administrarea Afacerilor, Educaţie Fizică şi Sport, Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice, Fizică, Geografie şi Geologie, Informatică, Istorie, Litere, Matematică, Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Teologie Ortodoxă, Teologie Romano-Catolică.

Elevii vor mai putea participa la

  • Cursuri deschise
  • Evenimente interactive și tururi ghidate în cele 15 facultăți
  • Turul universității
  • Workshop-uri de orientare
  • Vizite la Muzeul Universității

Înscrierile vor începe în curând și vor putea fi făcute online, pe www.uaic.ro/spd. Pentru că vă numărați printre cei care au vizitat deja universitatea, vă trimitem acest email pentru a vă anunța din timp. Dacă doriți să primiți notificări imediat ce vor începe înscrierile și se va anunța programul complet, puteți opta pentru acest lucru pe www.uaic.ro/spd

Profesorii însoțitori vor primi Diplome care atestă participarea la eveniment. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratele Școlare Județene din Bacău, Brăila, Botoșani, Buzău, Galați, Iași, Neamț, Vaslui, Vrancea. 

Vă așteptăm!