Pentru ridicarea diplomei de absolvire, absolvenţii sunt rugaţi să completeze un chestionar. Citiţi mai multe informaţii despre decizia conducerii universităţii AICI.

Cum puteți fi ajutați în completarea chestionarului?

  • prin email, trimițând întrebările dumneavoastră la următoarea adresă din cadrul SSA: servicii.studenti@uaic.ro.
  • prin telefon, apelând la numerele 0232 20 1102 (int. 2652)

Cum primiți avizul SSA din UAIC?

Serviciul pentru Studenți și Absolvenți (SSA) al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prin Biroul Alumni și inserție pe piața muncii, aplică tuturor absolvenților un chestionar care vizează aspecte referitoare la angajabilitate.

Chestionarul poate fi completat la adresa: http://tinyurl.com/absolventi-UAIC. Întrebările din acest chestionar sunt însoțite și de explicații, pentru a vă ajuta să răspundeți cât mai ușor și mai repede. După ce veți răspunde la toate întrebările, veți primi avizul SSA direct la adresa de e-mail pe care o veți menționa când completați chestionarul. E-mail-ul primit în urma completării chestionarului poate fi prezentat la Biroul Acte de Studii fie pe un telefon mobil/alt dispozitiv (dacă aveți acces la internet), fie o fotografie pe telefon făcută la e-mail, fie în varianta fizică- imprimat. Acest aviz nu constituie o programare pentru ridicarea diplomelor și actelor de studiu, ci face parte din documentele necesare eliberării acestora. Programările se fac doar la adresele de e-mail indicate pe pagina Biroului Acte de Studii.

Vă mulțumim și vă invităm să vă înscrieți în Fundația Alumni a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (www.alumni.uaic.ro) pentru a rămâne permanent alături!