Iți poți vizualiza notele on-line, pe site-ul  http://simsweb.uaic.ro .

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este sa îți creezi un cont.

Dai click pe Login în dreapta sus și te duce într-o altă pagină unde apeși pe Create new user  Acest cont nu este deja creat ca la gesco, ci îl creezi singur folosind numărul matricol pe care îl găsești în carnetul tău de student, username este numărul matricol, iar parola trebuie să fie de minimum 7 caractere, din care cel puțin unul trebuie să fie caracter special, de exemplu: “,” “.” “;” etc.

La adresa de mail poți trece orice adresă de e-mail: @yahoo.com, @gmail.com etc.

Răspunsul la întrebarea de securitate trebuie să îl ții minte în cazul în care vei avea probleme cu contul tău.

După ce completezi toate câmpurile, apeși pe Create user.

Trebuie să mergi mai departe în contul tău de e-mail pentru a confirma crearea contului și uploadul informațiilor din baza de date.

Te vei loga mai apoi și vei putea vedea notele tale, situația taxelor.

Odată logat, accesează pagina Studenţi – iar apoi link-ul Note, taxe. La părăsirea aplicaţiei apasă butonul Logout. În caz contrar, există riscul ca datele tale personale să fie vizualizate şi de alţi colegi.

În cazul în care nu apar notele, nu scrie administratorului aplicației, deoarece notele sunt trecute de către secretare în baza de date la care se conectează acest site; dacă cumva îți apar note de genul “-1000″ sunt greşeli care se vor rezolva și apar din preluarea datelor din baza de date GESCO.

În cazul în care ţi-ai uitat parola, dă click pe Recuperare Parolă de pe pagina principală, unde trebuie să tastezi numărul matricol din carnetul de student. Verifică-ţi adresa de e-mail ( adresa pe care ai trecut-o la crearea contului, pentru că vei găsi un mesaj cu parola „pierdută”.

Pentru probleme legate de logare și de administrare, adresează-te Biroului de Statistică şi Informatizare al UAIC, la numărul de telefon 0232 20 15 95 sau trimite un e-mail la adresa stefc@uaic.ro (Cristina Ştefanache – managerul aplicaţiei).