Iti poti vizualiza notele on-line pe noul site http://simsweb.uaic.ro .

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti creezi un cont.


Dai click pe Login in dreapta sus si te duce intr-o alta pagina unde apesi pe Create new user  Acest cont nu este deja creat ca la gesco, ci il creezi singur folosind numarul matricol pe care il gasesti in carnetul tau de student, username este numarul matricol, iar parola trebuie sa fie de minimum 7 caractere din care cel putin unul trebuie sa fie caracter special gen: “,” “.” “;” etc.

La adresa de mail poti trece orice adresa de e-mail: @yahoo.com, @gmail.com etc.

Raspunsul la intrebarea de securitate trebuie sa il tii minte in cazul in care vei avea probleme cu contul tau.

Dupa ce completezi toate campurile apesi pe Create user.

Trebuie sa mergi mai departe in contul tau de e-mail pentru a confirma crearea contului si uploadul informatiilor din baza de date.

Te vei loga mai apoi si vei putea vedea notele tale, situatia taxelor.

Odată logat, accesează pagina Studenţi – iar apoi link-ul Note, taxe. La părăsirea aplicaţiei apasă butonul Logout. În caz contrar, există riscul ca datele tale personale să fie vizualizate şi de alţi colegi.

În cazul in care nu apar notele, nu scrie administratorului aplicatiei, deoarece notele sunt trecute de catre secretare În baza de date la care se conecteaza acest site; daca cumva iţi apar note de genul “-1000″ sunt greşeli care se vor rezolva şi apar din preluarea datelor din baza de date GESCO.

În cazul în care ţi-ai uitat parola, dă click pe Recuperare Parolă de pe pagina principală, unde trebuie să tastezi numărul matricol din carnetul de student. Verifica-ţi adresa de e-mail ( adresa pe care ai trecut-o la crearea contului, pentru ca vei găsi un mesaj cu parola “pierdută”.
Pentru probleme legate de logare şi de administrare, adresează-te Departamentului de Statistică şi Informatizare, al cărui sediu se află în corpul B al Universităţii, la numărul de telefon 0232 20 15 95 sau trimite un e-mail la adresa  stefc@uaic.ro (Cristina Ştefanache – managerul aplicaţiei).

Gasesti un Help destul de dragut daca dai click pe “here be dragons!” si vrei sa te informezi.
DRAGONS