Cantina „Titu Maiorescu”

Administrator financiar –Silviu Gelu MACOVEI
E-mail:
silviu.macovei@uaic.ro
Telefon
: 0232 20 2452
Adresă: Str. Titu Maiorescu nr.7-9, Iași

Studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” pot lua masa la cantina din campusul studenţesc „Titu Maiorescu”.

Dată în folosinţă în septembrie 1965 şi modernizată în ultimii ani, cantina „Titu Maiorescu” are o suprafaţă de aproximativ 1000 metri pătraţi. Capacitatea cantinei este de 810 locuri, din care 510 locuri în sala mare, 180 locuri în sala de protocol și 120 locuri în zona bar-cafenea.

Accesul în cantină se face pe baza legitimaţie sau a carnetului de student. Fiecare student îşi poate stabili meniul, în funcţie de buget şi preferinţe. Preţurile sunt convenabile, iar mâncarea gustoasă.

Program:

  • Luni – Vineri, 12.00 – 20.00
  • Sâmbătă, 12.00 – 15.00

La parterul cantinei este amenajată o terasă, iar în corpul B al Universităţii este amenajată, ca punct de lucru al cantinei, o cafenea studenţească. Studenţii pot consuma sucuri şi produse de patiserie încă de la ora 7.00 dimineaţa.

În cadrul cantinei, pe lângă servirea studenţilor, se realizează diverse mese festive, unde măiestria bucătarilor, cofetarilor şi ospătarilor sunt apreciate.

Meniul zilei la Cantinele Universității
Turul virtual al Cantinei „Titu Maiorescu”

Cafeneaua „TAFRALI”

Cafenea TAFRALI se află în incinta corpului A al Universității “Alexandru Ioan Cuza”, la parter. Meniul cuprinde cafea, ceai, produse de patiserie, sandwich-uri.

Program: 9.00 – 20.00

Cantinele-restaurant ,,Gaudeamus” şi ,,Akademos”

Administrator financiar Cantine Gaudeamus-Akademos: Diana-Alexandra IACOB
E-mail: diana.i.iacob@uaic.ro
Telefon: 3791 (interior)

Cantina-restaurant Gaudeamus” este situată în incinta căminului „Gaudeamus” şi are o capacitate de 122 locuri. Media zilnică a celor care servesc masa este de  200-250 de persoane.

Cantina-restaurant „Akademos” este amenajată la parterul căminului „Akademos” şi are o capacitate de aproximativ 110 de locuri. Media zilnică a celor care servesc masa este de 238 de persoane.

Programul de funcţionare a cantinelor-restaurant este de luni până vineri, în intervalul 07:00 – 10:30 se serveşte micul dejun iar de la ora 12:00 la 14:45 prânzul.

Meniul zilei la Cantinele Universității
Turul virtual al cantinei ,,Gaudeamus”
Turul virtual al cantinei „Akademos”