Home | Program | Mentorat | Start în carieră | Concert | The Amazing Race | Deschiderea anului universitar

afis_bun_venit_uaic_2014

Primele zile de studenție sunt pline de emoție dar și de neprevăzut. De 4 ani încercăm să îi ajutăm pe bobocii UAIC să rămână doar cu emoția începutului, fiindu-le alături în descoperirea misterelor vieții de student.

Informare

Vei primi o mapă în care vei găsi agenda studentului, ce conține planner, calendar, un orar pe care să îți notezi cursurile, seminariile și laboratoarele și toate informațiile utile despre Universitate și despre viața de student în Iași. Studenția începe mai ușor dacă ai din prima zi răspunsuri la toate întrebările despre burse, cazare, biblioteci, săli etc.

Socializare

În seara dinaintea primei zile de școală, ești așteptat de colegii tăi din ani mai mari, în cadrul unui eveniment de mentorat. Colegii mai mari știu exact de ce informații ai nevoie pentru a te descurca. Și nu e rău să știi că ai din primul moment un coleg mai mare pe care te poți baza atunci când ai o nelămurire.

Oportunități

Partenerii evenimentului Bun Venit la UAIC te vor aștepta timp de trei zile la corturile din fața universității pentru ca tu să știi de la început unde să cauți oportunitățile care te vor ajuta pe mai departe în viața de student. Instituții de cultură și Centrele Culturale din Iași îți prezintă ofertele, angajatori importanți își prezintă oferta de locuri de muncă, iar asociațiile studențești îți povestesc cum te poți înscrie pentru a profita la maxim de anii de studenție.

Distracție

Înscrie-te pentru a participa la o palpitantă vânătoare de comori, distrează-te alături de colegii tăi, iar duminică seara chiar în campus trupa TAXI vine să îți spună Bun Venit la UAIC, într-un concert special pentru boboci.

Avem și alte surprize pentru tine. Le găsești pe toate în programul evenimentului. Una peste alta, credem că lucrul cel mai important este că la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, încă din prima zi vei găsi pe cineva care, cu zâmbetul pe buze, îți urează „Bun Venit!”.

 

ESTI-BOBOC1[1]
esti-student1[1]

Backup_of_banner_orizontal