Prelegeri susținute de E.S. Cord. Meier – Klodt, Ambasadorul Germaniei în România și Dr. Anneli Ute Gabanyi, istoric și politolog

Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Vineri, 6 decembrie 2019, la ora 10.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vor avea loc două prelegeri inaugurale cu ocazia aniversării a 30 de ani de la prăbușirea comunismului: „Noi suntem poporul! Ce Europă dorim astăzi pentru copiii noștri? 30 de ani de la caderera zidului Berlinului!”, susținută de E.S. Cord. Meier-Klodt, Ambasadorul Republicii Federale Germania în România și „Revoluția română în context geopolitic”, susținută de Dr. Anneli Ute Gabanyi, istoric și politolog.

Cele două prelegeri vor fi prezentate în cadrul conferinței internaționale de științe politice „Dezvoltare Internațională și Democratizare”, ediția a VII-a, organizată în data de 6 decembrie, de Departamentul de Cercetare și Departamentul de Științe Politice, Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.