Conferința Internațională Jean Monnet „European Financial Regulation – EUFIRE 2019”

Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Vineri, 17 mai 2019, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează Conferința Internațională Jean Monnet  „European Financial Regulation – EUFIRE”.

Conferința Internatională EUFIRE – European Financial Regulation este un eveniment academic organizat în cadrul Catedrei Jean Monnet de Drept financiar european/European Financial Regulation, care oferă cadrul unor dezbateri între cercetători și practicieni deopotriva, atât din România cât și din străinătate, cu privire la stadiul actual și provocările pe care le creează legislația financiară la nivelul statelor membre ale Uniunii Europene.

Evenimentul pune în discuție subiecte importante legate de cerințele actuale ale reglementărilor financiare în Uniunea Europeană și își propune să identifice mijloacele și metodele pentru consolidarea cadrului juridic in vigoare. Participanții vor avea ocazia să prezinte rezultatele cercetărilor în domeniu și să le supună dezbaterilor, atât în sesiunea plenară, cât și în cadrul discuțiilor în grupurile de lucru.

Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 17 mai 2019, între orele 10.00-12.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu”.

Sesiunea în plen17 mai 2019, 12.00-14.00,  Aula Magna „Mihai Eminescu

Secțiuni paralele17 mai 2019, 15.00-18.00,  Corpul B al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Pagina web a manifestării: http://eufire.uaic.ro