Workshop de diseminare a ofertei de servicii de cercetare-dezvoltare și  inovare a Institutului de Cercetări Interdisciplinare-UAIC

Institutul de Cercetări Interdisciplinare în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Iași organizează în data de 27 septembrie 2023, începând cu ora 15:00, acțiunea intitulată „Workshop de diseminare a ofertei de servicii de cercetare-dezvoltare și  inovare a Institutului de Cercetări Interdisciplinare-UAIC”.

Afacerile, alături de tehnologie, managementul cercetării științifice și societate reprezintă unul din din factorii de influență privind noul mod de organizare a științei și dezvoltării tehnologice, așa cum se menționeză în ”Cartea albă a tranziției către știința deschisă (2023-2030)”, documentul strategic al dezvoltării științei deschise în România.

În acest context, evenimentul are scop prezentarea oportunităților create de infrastructurile de cercetare din cadrul I.C.I. și respectiv de serviciile oferite de acestea pentru dezvoltarea inovării și competitivității firmelor. De asemenea, ne propunem să înțelegem cum ar trebui regândit procesul de cercetare astfel încât să intensificăm cooperarea și a schimbul de cunoștințe și instrumente în sistem open science, în etapele de cercetare.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului de dezvoltare instituțională – proiect de finanțare a excelenței în CDI (PDI-PFE), cu titlul Susținerea competitivității în cercetare dezvoltare și inovare prin dezvoltarea capacității instituționale a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Locul de Desfășurare: Sala de Conferințe, Camera de Comerț și Industrie Iași

Data și interval orar: 27 septembrie 2023, 15:00-16:00

 

» Agendă eveniment


Acest proiect este finanțat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării prin Programul 1 – Dezvoltarea sistemului național de cercetare-dezvoltare, Subprogram 1.2 – Performanță instituțională- Proiecte de finanțare a excelenței în CDI, Contract nr.11PFE/30.12.2021