Sinergii între industrie și mediul academic

 

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează în data de 11 martie 2023 masa rotundă intitulată ”Sinergii între industrie și mediul academic”.

Vă invităm să participați la acest eveniment care propune un dialog între mediul de afaceri și mediul academic pentru a identifica soluții de facilitare a transferului tehnologic. Participanții sunt experți din diverse domenii, cadre didactice și cercetători interesați în stabilirea de colaborări viitoare.

Masa rotundă se va desfășura pe data de 11 martie a.c., în Sala Ferdinand, corpul A al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în intervalul orar 10:00-12:00.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului de dezvoltare instituțională – proiect de finanțare a excelenței în CDI (PDI-PFE), cu titlul Susținerea competitivității în cercetare-dezvoltare și inovare prin dezvoltarea capacității instituționale a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră, până pe data de 10 martie 2023, prin completarea Formularului de înregistrare : https://forms.gle/Sz2hsdcYhTrHxmH48 .

Informații suplimentare și detalii despre eveniment se pot obține de la Serviciul pentru Managementul Activității de Cercetare Științifică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, persoană de contact : Elena FELICE, tel.: 0232 201024, email: eradu@uaic.ro.

.


Acest proiect este finanțat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării prin Programul 1 – Dezvoltarea sistemului național de cercetare-dezvoltare, Subprogram 1.2 – Performanță instituțională- Proiecte de finanțare a excelenței în CDI, Contract nr.11PFE/30.12.2021