Marţi, 11 octombrie 2016, prof. dr. Elio Borgonovi de la Universitatea Bocconi din Milano s-a întâlnit cu rectorul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, prof. dr. Tudorel Toader. La întâlnire au participat prof.dr. Adriana Prodan, Director al Şcolii Doctorale de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor şi prof. dr. Mihaela Onofrei, prorector al Universităţii.

Discuția a vizat colaborarea dintre cele două instituții, Universitatea Bocconi fiind considerată una dintre cele mai bune școli de economie din lume. Conform QS Rankings, universitatea se plasează la nivel mondial pe locul 7 în domeniul Afaceri și management, pe locul 11 în domeniul Economie și econometrie, respectiv pe locul 28 în domeniile Contabilitate și finanțe.

Profesorul Borgonovi este membru al Consiliului Şcolii Doctorale a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor şi se află în vizită la Iaşi în perioada 10-15 octombrie 2016. Este unul dintre cei mai reputaţi specialişti din lume în domeniul Health Care Management şi a deţinut însemnate funcţii de conducere: Decan la SDA Bocconi School of Management, Director al Masterului Public Management, Prorector.

Pe parcursul vizitei, Elio Borgonovi va susţine la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor două conferinţe cu doctoranzii şi se va întâlni cu conducătorii de doctorat de la Şcoala Doctorală de Economie şi Administrarea Afacerilor.