Contact

Pentru informații suplimentare despre proiectele noastre, pentru alte sugestii sau întrebări, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon și adresele de e-mail de mai jos:

Președinte asdMARK – Iulian GAVRIL
Telefon: 0742 416 482
E-mail: office@asdmark.org , gavril.iulian67@gmail.com

PR Manager asdMARK – Anca BALABAN
Telefon: 0731 561 500
E-mail: anca_office90@yahoo.com

Vice-președinte – Alina Alexandra AIRINEI
Telefon: 0743 940 794
E-mail: airinei.alinaalexandra@yahoo.com

W: http://www.asdmark.org
Facebook: https://www.facebook.com/asociatia.asdmark

 

Prezentare

Asociația AsdMARK este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, înființată în 2006. Asociația AsdMARK este un proiect deosebit de stimulativ, care scoate din “amorțeala” teoretică a facultății studenții, antrenându-i într-o pregătire practică în domeniul marketingului.
Obiectivul nostru este de a aduce un plus de valoare mediului studențesc ieșean și, implicit, experienței de student prin oferirea unor alternative de dezvoltare atât personală, cât si profesională. Vrem să sprijinim studenții pasionați de marketing oferind șansa de a lucra în echipă, de a iniția și gestiona proiecte, într-o organizație tânără și dinamică, asigurând dialogul și contactul direct încă din facultate cu specialiști din domeniul marketingului.
Prin viziunea pe care o avem, ne dorim ca activitatea noastră să aducă un plus de valoare mediului studențesc ieșean, prin contextele pentru dezvoltare pe care le creează. Activitățile noastre sunt de natura sa promoveze in special valori si atitudini precum creativitatea, implicarea, perseverența, dinamismul, angajamentul, flexibilitatea și inițiativa. Vrem ca studenții care participă la proiectele noastre sa aiba un spirit proactiv si să profite de oportunitățile pe care le întâlnesc.
Asociația Studențească AsdMark are misiunea de a cultiva pasiunea pentru marketing in mediul studențesc ieșean. Acest lucru se realizează atât la nivel exterior prin proiectele si comunitățile pe care le dezvoltă, cat si in interior prin modelul de organizare al asociatiei care ofera membrilor săi experiență reala in mediul de afaceri.

 

Activităţi

Evenimentele ”Zilele Marketerului” – Ideea de la care s-a plecat pentru crearea Zilelor Marketerului a fost dorința promovării excelenței în Marketing. În cele 3 zile de activități ne adresăm studenților de anul I și II ai FEAA, incluzându-i și pe cei din anul terminal cu toate că ei „s-au lovit” deja cu capul de greutățile Marketing-ului. Este un eveniment multianual de referință. Promovăm excelența în domeniul care ne-a adoptat, dorind să-i oferim cei mai buni oameni, acei profesioniști fără de care Marketing-ul nu ar mai fi același.
Evenimentele bilunare ”Marketing Evening” – Ideea de bază a seriei de evenimente intitulate ”Marketing Evening” este să punem bazele unei comunități de oameni pasionați de marketing. „Ingredientele” pe care le folosim sunt schimbul de cunoștințe și expertiza între studenți, între profesioniști și studenți, o doză bună de gândire creativă și bineînțeles, networking. În practică, AsdMark va aduce la fiecare ediție a evenimentului Marketing Evening oameni profesioniști din marketing, care să vorbească cu membrii AsdMark și cu alți studenți, despre marketing și nu numai, într-un cadru cât mai prietenos.
Evenimentul caritabil ”SuPORTing” – Evenimentul SuPORTing a fost gândit de către alumni AsdMARK atunci când încă erau studenți la specializarea Marketing din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași și a fost implementat obținând rezultate foarte bune în ceea ce privește strângerea de fonduri pentru o cauză caritabilă. SuPORTing este așadar un eveniment care își propune să aibă un impact pozitiv în societate prin intermediul sportului în principal, dar și al carității.