Contact

E-mail: atefsiasi1@gmail.com
Facebook: ATEFS

Presedinte: Ionuț ONOSE

Prezentare

Asociatia Tinerilor din Educatie Fizica si Sport are ca scop promovarea sportului ca metodă de dezvoltare personală şi educaţie non-formală a tinerilor şi a altor categorii de vârstă. Pentru atingerea scopului propus, asociaţia are următoarele obiective: 1.Folosirea sportului ca metoda de integrare sociala 2.Promovarea tinerelor talente in sport si domenii colaterale 3.Organizarea de cursuri si stagiilor de pregatire pe diverse domenii 4.Dezvoltarea lucrului in echipa 5.Implementare de proiecte pentru diversificarea activitatilor studentilor Facultatii de Ed. Fizica si Sport 6.Dezvoltarea contactelor şi parteneriatelor cu diferite instituţii. ATEFS este membra a federatiei USR ( Uniunea Studentilor din Romania ) din Martie 2010, ceea ce ne-a adus in contact cu organizatii studentesti cu experianta si proiecte pe plan national precum Unifest, USR Summer Camp, etc. Pana la ora actuala, membrii ATEFS au asigurat organizarea competitiilor sportive studentesti, si nu numai, atat local, cat si national (Brasov, Constanta). De asemenea suntem prezenti la diferite traininguri si workshop-uri pe teme incepand de la team-building si managementul organizatiilor, pana la managementul proiectelor. Anul aceste avem ca scop sa pregatim un trainer acreditat in cadrul organizatiei noastre. Anul trecut am trecut in revista 3 proiecte scrise si aprobate de catre CCS Iasi in cadrul FestudIS si nu numai, care ne-a unit ca echipa si ne-a format un mod de lucru eficient. Anul acesta, urmeaza sa ne marim echipa pentru a putea pune in aplicare mai multe idei.

Proiecte

ATEFS a ajutat pe fiecare membru sa se exprime, sa se bucure de colectiv, sa puna in practica ideile pe care le are. De aceea fiecar emembru inscris este un castig. Am organizat multe proiecte , dar cele mai importante si care ne-au ramas in amintere sunt urmatoarele:

„Sport Show” – Expozitie de echipamente sportive;

„Mos Craciun in trening”

Proiect umanitar avand ca scop, sa bine dispunem, pe plan material si moral , scolile cu situatii mai precare , cu diferite echipamente sportive, materiale educationale, si cadouri pentru elevii cei mai buni la invatatura si la sport.

Dragobete la ATEFS „Speed dating”

Socializare cu zece oameni, cate 5 min fiecare.

Happy Hour

Proiect facut cu scopul de a ne întâlni fiecare ligă studentească cu un numar de membri şi de a învăţa să lucrăm împreuna, de a ne cunoaşte colegii din alte ligi studenţeşti.

Înscrieri

Daca ai ideei şi vrei să faci parte din ATEFS, te aşteptăm la şedinţă, sau ne poţi contacta pe e-mail: atefsiasi1@gmail.com