În luna iulie a.c. a fost semnat „Memorandum of Understanding” între UAIC și firma Steinbeis Transfer Management, moment care deschide calea pentru o colaborare mai buna între universitate și firme prin înființarea Centrului de Transfer Tehnologic Steinbeis în cadrul UAIC .

Evenimentul își propune să prezinte acest model de transfer tehnologic între universități și mediul de afaceri, principiile de baza ale rețelei Steinbeis in Romania, precum și modul concret în care acest centru devine operațional la UAIC.

Întâlnirea se adresează cercetătorilor si cadrelor didactice din UAIC interesați de avantajele oferite prin înființarea Centrului de Transfer Tehnologic Steinbeis și prin aderarea la rețeaua internaționala a acestor centre de transfer tehnologic. Intervențiile din cadrul evenimentului vor fi susținute de dl. profesor & CEE consultant Jurgen Raizner.

Data: 23 octombrie 2020

Evenimentul se va desfășura online, pe platforma ZOOM începând cu ora 14.

Invitație

Agenda

Formular de înscriere

Pentru înscriere, vă rugăm să completați Formularul de înscriere atașat și să îl transmiteți la adresa: diana.lina@uaic.ro.
Informații suplimentare și detalii despre eveniment se pot obține de la Serviciul pentru Managementul Activității de Cercetare Științifică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, persoană de contact : Elena FELICE, tel.: 0232 201024, email: eradu@uaic.ro.

 

“Acest proiect este finanțat de Ministerul Cercetării și Inovării prin Programul 1 – Dezvoltarea sistemului național de cercetare-dezvoltare, Subprogram 1.2 – Performanță instituțională- Proiecte de finanțare a excelenței în CDI, Contract nr.34PFE/19.10.2018”

„This project is funded  by the Ministry of Research and Innovation within Program 1 – Development of the national RD system, Subprogram 1.2 – Institutional Performance – RDI excellence funding projects, Contract no.34PFE/19.10.2018”


“Conceput în România”