Centrul de Dezvoltare Personală și Formare Profesională al UAIC organizează online, începând cu data de 1 martie 2021, cursul de Formator.

Cursul se adresează absolvenților de studii superioare cu diplomă de licenţă care sunt interesați să dobândească sau să îşi dezvolte abilităţile aferente procesului de formare a adulților.

Pe parcursul celor 180 de ore de instruire teoretică și practică, participanții la acest curs vor acumula informaţii şi îşi vor dezvolta deprinderi esenţiale pentru pentru a putea preda și îndruma procese variate de învățare. Cursanții vor parcurge teorii consacrate cu privire la designul, livrarea și evaluarea unui proces de formare, dar vor exersa și deprinderile necesare unui formator, aşa cum sunt definite în standardul ocupaţional în vigoare.

La absolvirea cursurilor, participanții vor primi certificate emise de Autoritatea Naţională de Calificări (ANC, fostul CNFPA).

Cursul se va organiza doar în condițiile în care vor fi depuse minimum 14 cereri de înscriere. Cererea de înscriere poate fi obținută prin transmiterea unei solicitări la adresa de e-mail: centruldpfp@uaic.ro.

Mai multe detalii despre acest curs sunt publicate la adresa :
https://www.uaic.ro/studii/alte-programe-academice/centrul-de-dezvoltare-personala-si-formare-profesionala/formator-2/