În perioada 9 – 11 septembrie 2019, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează, la facultățile și specializările unde au rămas locuri disponibile după admiterea din iulie, o nouă sesiune de înscrieri pentru studii de licență și master.

În total, pentru studiile de licență vor fi scoase la concurs 1301 locuri: 1246 de locuri pentru candidații români (147 de locuri la buget și 1099 de locuri la taxă), 34 de locuri la buget pentru absolvenții de licee situate în mediul rural, 7 locuri la buget pentru candidații etnici romi și 14 locuri la buget, cu bursă, pentru Extensiunea din Bălți, Republica Moldova.

La Facultatea de Drept, Facultatea de Educație Fizică și Sport și Facultatea de Informatică nu se organizează admitere pentru studii de licență în septembrie, întrucât au fost ocupate toate locurile în sesiunea de admitere din iulie.

Pentru admiterea la studii de master, cele 15 facultăți din cadrul UAIC vor scoate la concurs 1164 de locuri: 992 de locuri pentru candidații români (226 de locuri la buget și 766 de locuri la taxă), 3 locuri la buget pentru candidații etnici romi, 153 de locuri pentru candidații români de pretutindeni (6 locuri la buget, cu bursă, 101 locuri la buget, fără bursă și 46 de locuri cu taxă) și 16 locuri la buget, cu bursă, pentru Extensiunea din Bălți, Republica Moldova.

Mai multe informații despre admiterea la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași se găsesc pe site-ul admitere.uaic.ro.