Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a primit de la Ministerul Educației Naționale documentul de numire a domnului conf. univ. dr. Ioan MILICĂ, Facultatea de Litere, în funcția de Director General al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, începând cu 1 martie 2018 și până la organizarea concursului pentru ocuparea postului, pe o perioadă de maximum șase luni.

Senatul Universității „Alexandru Ioan Cuza” a hotărât în data de 15 februarie 2018, pe baza voturilor exprimate de membrii prezenți la ședință, să acorde celor doi candidați, prof. univ. dr. Lucian LEUȘTEAN și conf univ. dr. Ioan MILICĂ, recomandarea necesară participării la concursul pentru ocuparea postului de Director General al Bibliotecii Universitare „Mihai Eminescu”, având în vedere calitățile profesionale, manageriale și morale ale acestora.

Conducerea UAIC mulțumește doamnei Director General Ioana GAFTON pentru activitatea desfășurată pe parcursul perioadei de exercitare a interimatului la Biblioteca Centrală Universitară  „Mihai Eminescu” și urează mult succes noului Director General, conf. univ. dr. Ioan MILICĂ.