„Puterea interioară și încrederea în sine”, training gratuit pentru studenți

Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Fii pregătit să faci față provocărilor vieții de student și dezvoltă abilitățile esențiale pentru o carieră de succes! 

Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași te invită joi, 16 mai 2024, ora 14:00, în Căminul C5, Sala 501, la trainingul online gratuit „Puterea interioară și încrederea în sine”, susținut de Noemi Bomher.

Trainingul este conceput special pentru a te ajuta să dobândești încredere în sine, să depășești obstacolele și să descoperi modalități de valorificare a resurselor tale interioare.

În cadrul acestei sesiuni interactive, vei explora surse autentice de putere lăuntrică, vei învăța tehnici eficiente de gestionare a stresului și de creștere a rezilienței, precum și modalități practice de a-ți construi un viitor strălucit, bazat pe punctele tale forte.

Situațiile care apar pe parcursul vieții (fie ele personale sau profesionale) ne pun adesea la încercare, mai ales dacă ele survin într-un moment când resursele noastre de timp sau cele fizice și psihice sunt mai scăzute. Până la etapa când reușim să le depășim, putem trece prin stări de neputință, frustrare, indecizie sau lipsă de încredere în propriile forțe. Ajungem chiar să ne simțim copleșiți și chiar blocați, fără să mai vedem vreo ieșire, ceea ce ne accentuează și mai mult neîncrederea în puterea noastră interioară.

Vino să descoperim împreună ce ne ajută și ce ne împiedică în găsirea soluțiilor și cum repornim motorul interior care ne redă puterea de a ne ridica atunci când ne simțim la pământ.

Înscrie-te aici.