Lansare competitie 2019

Proiecte colaborative de cercetare – Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021

UEFISCDI anunta lansarea competitiei pentru „Proiecte colaborative de cercetare” din cadrul „Programului Cercetare”, asociata Mecanismului Financiar Norvegian 2014 – 2021. Prin acest instrument de finantare se urmareste sustinerea cooperarii între cercetatorii din Romania si Norvegia, fiind, de asemenea, un mijloc de stimulare a participarii cercetatorilor români în competitiile europene pentru finantarea cercetarii.

Documentele de apel sunt disponibile la adresa: https://uefiscdi.gov.ro/eea-grants-proiecte-colaborative-de-cercetare.

Termenul limita pentru depunerea propunerilor de proiecte este 16 decembrie 2019. Platforma pentru depunerea propunerilor de proiecte este disponibila la adresa www.uefiscdi-direct.ro începând cu data de 27 septembrie 2019.

In vederea facilitarii intalnirii dintre cercetatorii din Norvegia si Romania, pentru stabilirea de parteneriate care sa se materializeze în propuneri de „Proiecte colaborative de cercetare”, este lansata competitia pentru „Proiecte de Mobilitati”.

Pentru prezentarea pachetului de informatii, a ghidului aplicantului/evaluatorului si a instructiunilor privind depunerea propunerilor de proiecte în cadrul acestei competitii, în perioada 24-27 septembrie 2019, vor avea loc evenimente de informare publica (Info Days). Fiecare eveniment (cu acelasi format si continut informativ) se va desfasura în intervalul orar 10:00 – 12:30, la sediul UEFISCDI, situat în str. Mendeleev, nr.21-25, sector 1, Bucuresti, având alocat un numar de 20 locuri.

Participarea la eveniment se face în baza înregistrarii la adresa adriana.rotar@uefiscdi.ro în limita locurilor disponibile, dar nu mai târziu de 20 septembrie 2019.

Pentru a veni în sprijinul celor care nu pot participa la evenimente, va exista „live streaming” (transmisiune live), link-ul va fi comunicat ulterior.

  • Persoana de contact UEFISCDI: Monica Cruceru Coordonator Program Cercetare Granturi SEE si Norvegiene , E-mail: monica.cruceru@uefiscdi.ro , Tel: +40 21 308 05 61
  • Persoana de contact la UAIC: Diana Lina Email: diana.lina@uaic.ro , Tel: 2560