Asociația ”Măgurele Science Park” (MSP) și Cosmovici Intelectually Property, partener din comunitatea MSP, vă invită la un webinar interactiv pe 04 aprilie 2022 – interval orar 17.00-18.30 despre ”Brevetele de invenție și spin-off-urile: De la cercetare la profit”

Agenda:
– 17:00 – 17:05: Prezentarea speaker-ului și a companiei
– 17:05 – 18:00:
• Care sunt drepturile afiliate mărcilor, drepturilor de autor, brevetelor, desenelor industriale, software-urilor, numelor de domeniu etc.?
• Transferul tehnologic și companiile de tip spin-off – ce trebuie să știi despre procedura și de ce ai nevoie de proprietate intelectuală?
• Cum poți monetiza un spin-off?
• Contracte și clauze de proprietate intelectuală vitale în proiectele de brevetare (cesiunea drepturilor, licențierea, etc)
-18:00 – 18:30: Sesiune de întrebări

Invitat:

Paul Cosmovici – Managing partner- Cosmovici Intellectual Property

  •  consilier în domeniul Proprietății Intelectuale, avocat în barourile din New York, Geneva, Paris și București. Are experiență în domeniul strategiei de Proprietate Intelectuală implicându-se în tranzacții comerciale, extinderi de portofolii de mărci și în protejarea efectivă a activelor de IP pentru multinaționale, dar și pentru start-upuri.

Link de înscriere aici .