Vă invităm să participați la două webinarii live Elsevier. Aceste webinare se adresează studenților înscriși la programele de licență sau master, doctoranzilor, cercetătorilor, cadrelor didactice și bibliotecarilor din cadrul Universităților și Instituțiilor de Cercetare.

1. ScienceDirect – jurnale și cărți la un click distanță
Data: 05 mai 2020, ora 11:00
Subiect: În urma webinarului veți afla principalele funcționalități ale ScienceDirect precum: navigarea în această bază de date, la ce literatură de specialiate aveți acces, cum puteți descărca un articol sau o carte, cum vă puteți crea un cont etc. În contextul pandemiei actuale de COVID-19 au apărut funcționalități noi care vor fi prezentate.
Link: https://www.brighttalk.com/webcast/10439/403836

2. ScienceDirect – fii mereu la curent cu noutățile
Data: 06 mai 2020, ora 11:00
Subiect: Cum puteți fii mereu la curent cu ultimele noutăți în domeniul de interes și alte funcționalități interesante precum ScienceDirect Topics.
Link: https://www.brighttalk.com/webcast/10439/403838

Înscrierea la aceste webinare se realizează urmând link-urile de mai sus.

După susținerea live a webinar-ului veți primi automat link-ul cu înregistrarea. Înregistrarea cu webinar-ul va putea fi vizualizată ulterior de către oricine dorește. În timpul webinar-ului live veți putea adresa foarte ușor întrebări prin intermediul platformei BrightTALK. La final veți putea descărca un certificat de vizionare.

Înscrierea pe platforma BrightTALK este gratuită.