UAIC organizează înscrieri pentru cursul de Formator

Publicat: 31 august 2022

Centrul de Dezvoltare Personală şi Formare Profesională din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) organizează înscrieri pentru cursul Formator.

Acest curs se adresează tuturor persoanelor interesate, absolvenți de studii superioare cu diplomă de licenţă, care doresc să dobândească sau să îşi dezvolte abilităţile de formator pentru dezvoltare personală, interesați de o carieră în resurse umane, organizaţii diverse în care se dezvoltă programe de formare.

În cadrul acestui program de formare, participanții acumulează informaţii, dar mai ales îşi dezvoltă deprinderi esenţiale pentru a putea preda și îndruma procese variate de învățare.

Pe parcursul celor 180 de ore de instruire și abilitare practică, cursanții
parcurg  teorii consacrate cu privire la designul, livrarea și evaluarea unui proces de formare și exersează deprinderile necesare unui formator aşa cum sunt definite în standardul ocupaţional în vigoare.

Întâlnirile vor fi de tip comasat – vineri- sâmbătă/ duminică. Durata totală: 2.5 luni.

Participanții primesc la absolvirea cursurilor certificat emis de Autoritatea Naţională de Calificări (ANC, fostul CNFPA).

Înscrierile se fac, până la data de 17 septembrie 2022, pe adresa: centruldpfp@uaic.ro. O grupă poate începe cursul dacă se întrunesc minimum 12 înscrieri valide.

Cost: 1300 lei (include costuri de examinare și eliberare certificat). Politica de reduceri: 15 % reducere pentru participanții care achită integral, în avans și
20 % reducere pentru participanții care sunt angajați UAIC sau studenti UAIC, cu studii de licență deja finalizate. Cele două tipuri de reducere nu se pot cumula.
Avans minim pentru înscriere: 800 lei

Formatori: Prof. univ. dr. Maria Nicoleta Turliuc și Conf. univ. dr. Oana Dănilă,

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

 Detalii: https://www.uaic.ro/organizare/centrul-de-dezvoltare-personala-si-formare-profesionala/ și https://www.facebook.com/events/400360585539153