Ministerul Educatiei și Cercetării a emis marți, 31 martie, ordinul de confirmare a domnului prof. univ. dr. Tudorel TOADER în funcția de Rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Documentul precizează următoarele:

  1. Se confirmă în funcția de Rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader, care are și calitatea de ordonator de credite;
  2. Mandatul de rector și ordonator de credite intră în vigoare începând cu data de 14 aprilie 2020.

„Asigur întreaga comunitate academică a UAIC că vom continua proiectele începute în mandatul anterior. Investițiile în infrastructură, stimularea cercetării științifice de calitate, internaționalizarea, consolidarea parteneriatului cu mediul de afaceri, creșterea ratei de angajabilitate a absolvenților noștri vor continua să reprezinte priorități pentru activitatea conducerii executive a Universității”, a declarat prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rector al UAIC.

Alegerile pentru funcția de Rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), mandatul 2020-2024, au avut loc în data de 11 martie 2020, fiind validate de către Senatul UAIC.