Mesajul prof. univ. dr. Tudorel Toader, rectorul UAIC Iași, către comunitatea academică

Prof. univ. dr. Tudorel Toader, rectorul UAIC Iași, a transmis un mesaj către comunitatea academică.

„Stimate Colege,
Stimați Colegi,

Mă adresez dumneavoastră cu profund respect, mulțumindu-vă pentru implicarea în procesul democratic al alegerilor pentru funcția de rector. Participarea activă în alegerea viitorului lider al instituției noastre a fost crucială pentru întregul proces electoral.
Cu toții suntem mândri să constatăm că, în ciuda complexității și diversității opiniilor, ne-am unit pentru susținerea valorilor noastre academice.
Faptul că șase colegi și-au depus candidatura oferă o imagine vie a unei instituții democratice.
Mă simt onorat că sunt în turul al doilea al alegerilor pentru funcția de rector, grație votului dumneavoastră. Aceasta este o confirmare a faptului că există un sprijin substanțial din partea dumneavoastră. În același timp, dinamica votului din primul tur este un semnal că trebuie unele abordări nuanțate și îmbunătățite. Vă asigur că am convingerea faptului că toate vocile se impun a fi ascultate și acest feed-back este extrem de valoros și mă motivează să mă angajez și mai mult în proiectele pe care le putem continua și dezvolta doar împreună.
Totodată, reiterând mulțumirile pentru implicarea dumneavoastră în acest proces electoral, adresez felicitări Doamnei Prof. univ. dr.
Mihaela Onofrei și Domnilor Prof. univ. dr. Tudor Luchian, Prof. univ. dr. Liviu-George Maha, Prof. univ. dr. Gabriel Claudiu Mursa și Conf. univ. dr. Adrian Muraru. Cu aleasă prețuire”, a transmis prof. univ. dr. Tudorel Toader

Publicație : Bună Ziua Iași