Dezvoltarea de idei de proiecte interdisciplinare în contextul oportunităților de finanțare lansate prin PNCDI IV

Institutul de Cercetări Interdisciplinare organizează în data de 12 februarie 2023, în Sala Ferdinand, corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, începând cu ora 10:00, seminarul științific intitulat Dezvoltarea de idei de proiecte interdisciplinare în contextul oportunităților de finanțare lansate prin PNCDI IV”.

Vă invităm să participați la acest eveniment care are ca scop dezbaterea pachetelor de informații aferente apelurilor „Proiecte de cercetare exploratorie” (PN-IV-ID-PCE-2023-1), respectiv „Proiecte de cercetare pentru stimularea tinerelor echipe independente”(PN-IV-RU-SC-TE-2023-1) și identificarea de idei de proiecte eligibile prin aceste apeluri.

Pentru o bună organizare a evenimentului, rugăm persoanele care doresc să participe la eveniment să trimită până pe 11 aprilie a.c. un email de confirmare a participării la adresa de email: diana.lina@uaic.ro

Invitație

Agendă eveniment

Formular de înscriere

Informații suplimentare și detalii despre eveniment se pot obține de la Serviciul pentru Managementul Activității de Cercetare Științifică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, persoană de contact : Elena FELICE, tel.: 0232 201024, email: eradu@uaic.ro.

.


Acest proiect este finanțat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării prin Programul 1 – Dezvoltarea sistemului național de cercetare-dezvoltare, Subprogram 1.2 – Performanță instituțională- Proiecte de finanțare a excelenței în CDI, Contract nr.11PFE/30.12.2021