În atenția studenților din anul I!

FELICITARI! Ai devenit student al Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași!
Te rugăm să accesezi pagina web de mai jos și să completezi formularul on-line care ți se va deschide.
Pe parcursul celor trei ani de studii de universitare vom comunica frecvent în acest fel ….
Te asteptam la adresa web: http://goo.gl/ZOPPpw

Succes în tot ceea ce faci!

Şcoală

Eşti student de Cuza. Pe această pagină afli cum vor arăta următorii ani la UAIC: Cum vei primi note, cum îţi calculezi media sau cum poţi alege ce să înveţi.

 

Cazare

Dacă nu eşti din Iaşi, ai posibilitatea de a sta într-unul dintre căminele universităţiiCe trebuie să ştii pentru a te caza, dar şi despre viaţa de cămin în Copou.

 

Burse

Dacă ai învăţat bine, ai obţinut performanţe ştiinţifice culturale sau sportive, dacă ai pus în practică un proiect pentru colegii tăi, dar şi dacă ai o situaţie materială dificilă, poţi obţine o bursă. Citeşte care sunt condiţiile pentru a beneficia de sprijin material.

 

Medic

Toţi studenţii din anul I trebuie să se prezinte la Cabinetul Medical Studenţesc pentru a fi înscrişi în baza de date. Cabinetul este situat la parterul căminului C8 din campusul ,,Titu Maiorescu”, programul fiind de luni şi până vineri, în intervalul orar 8.00-18.00.

Citeşte despre cum poţi beneficia de asistenţă medicală cât timp eşti student.

 

Carieră

La UAIC poţi să îţi planifici cariera și să consulți serviciile noastre pentru a putea obține un job pe gustul tău. 

 

În oraş

Ai ales cel mai frumos oraş pentru a-ţi trăi studenţia. Află de aici cum găseşti mai uşor bibliotecilecentrele culturale şi evenimentele importante din Iaşi. Îţi oferim şi un ghid neconvenţional al locurilor unde îţi poţi petrece timpul liber şi linkuri spre alte site-uri despre oraşul tău

 

Vezi cine te reprezintă în Senatul UAIC

Citește Ghidul Studentului UAIC