A doua întâlnire generală a proiectului COST CA 16106, enetCollect (European Network for Combining Language Learning with Crowdsourcing Techniques)

Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Facultatea de Informatică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași orgnizează, în perioada 14-16 martie 2018, a doua întâlnire generală a proiectului COST CA 16106, enetCollect (European Network for Combining Language Learning with Crowdsourcing Techniques).

Corelat cu acest eveniment, în perioada 16 și 17 martie 2018 va avea loc și un training pentru lucrul cu Pybossa – tehnologie de crowdsourcing, oferit de compania Scifabric.

Programul evenimentului cuprinde sesiuni de lucru corespunzătoare pachetelor de activități, vizite în UAIC și Iași etc.  Vineri, 16 martie va avea loc un training pentru scrierea proiectelor Marie Curie – Individual Fellowships, oferit de Claudia Borg (University of Malta).

Întâlnirea, la care vor participa peste 80 de cercetători din aproximativ 30 de țări europene, dar și reprezentanți de la  Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Academia Română și Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași,  este coordonată de conf.univ.dr. Corina Forăscu, vice-președinte al acțiunii COST.

Vezi aici programul evenimentului.