Patru studenți din cadrul Facultății de Geografie și Geologie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași au fost premiați în cadrul Simpozionului Național al Studenților Geologi și Geofizicieni, ediția a XX-a, care a avut loc în perioada 12-14 aprilie 2019, la Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București.

La eveniment au participat, cu postere și prezentări, nouă studenți ai Departamentului de Geologie: Vlăduț Andriesei, Radu Balaur, Daniela Bujor, Antonia Hrimiuc, Marian Turea, Nicoleta Țuțui, toți în anul IV la Inginerie geologică, Vlad Botez, anul II la Inginerie geologică, Alina Ciobanu și Maria-Evrika-Daim Cojocariu, anul I, respectiv anul II, master Geochimia mediului.

Premiile au fost obținute la secțiunea Postere, după cum urmează: Premiul I – Țuțui Nicoleta , Premiul al II-lea  – Bujor Daniela și Premiul al III- lea – Radu Balaur (coordonați de prof. univ. dr. Crina Miclăuș și asist. dr. Anca Seserman). De asemenea, studenta Maria-Evrika-Daim Cojocariu (coordonată de prof. dr. Dumitru Bulgariu și lect dr. Dan Aștefanei) a primit Diploma Specială Master.