Burse „Pentru femeile din ştiinţă”

image3

Sursă: http://www.womeninscience.co.uk/

CNR UNESCO și L’€™Oreal România au lansat Programul de Burse naționale „Pentru femeile din știință” prin care se oferă două burse pentru tinere cercetătoare din aria științelor vieții și aria științelor fizicii.

Programul se adresează cercetătoarelor din România cu vârstă de maxim 35 de ani, doctorande sau au obținut titlul de doctor și urmează un program de pregătire post-universitară în cadrul unei instituții acreditate de învățământ superior din țară. Valoarea unei burse este de 42.000 lei, iar fiecare bursă va constitui sursa de finanțare a unui proiect de cercetare derulat timp de zece luni, în cadrul unei instituții de cercetare din România.

Persoanele care doresc să participe la Program vor trebui să trimită către CNR UNESCO , în str. Anton Cehov, nr.8, București, cel târziu până la data de 31 Martie 2014 (data poștei de expediere), un dosar de aplicare care să cuprindă informațiile și documentele menționate în regulamentul afișat la următoarea adresă : www.cnr-unesco.ro/ro/burse.php

By | 2014-02-12T15:14:41+00:00 11 februarie 2014|

About the Author: