Cantina „Titu Maiorescu”

Administrator financiar – șef formație: Alexandrina CUCIUREANU
Telefon: 0232 202452
E-mail: sandacuciureanu@yahoo.com

Studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” pot lua masa la cantina din campusul studenţesc „Titu Maiorescu”.

Dată în folosinţă în septembrie 1965 şi modernizată în ultimii ani, cantina „Titu Maiorescu” are o suprafaţă de aproximativ 1000 metri pătraţi şi o capacitate de 400 persoane pe serie.

Accesul în cantină se face pe baza legitimaţie sau a carnetului de student. Fiecare student îşi poate stabili meniul, în funcţie de buget şi preferinţe. Preţurile sunt convenabile, iar mâncarea gustoasă.

Program:

  • Luni – Vineri, 12.00 – 20.00
  • Sâmbătă, 12.00 – 15.00

La parterul cantinei este amenajată o terasă, iar în corpul B al Universităţii este amenajată, ca punct de lucru al cantinei, o cafenea studenţească. Studenţii pot consuma sucuri şi produse de patiserie încă de la ora 7.00 dimineaţa.

În cadrul cantinei, pe lângă servirea studenţilor, se realizează diverse mese festive, unde măiestria bucătarilor, cofetarilor şi ospătarilor sunt apreciate.

Cafeneaua „TAFRALI”

Cafenea TAFRALI se află în incinta corpului A al Universității “Alexandru Ioan Cuza”, la parter. Meniul cuprinde cafea, ceai, produse de patiserie, sandwich-uri.

Program: 9.00 – 20.00

Cantinele-restaurant ,,Gaudeamus” şi ,,Akademos”

Administrator financiar Cantine Gaudeamus-Akademos: Mihaela-Gabriela  DIMA
E-mail: michaela2002ro2002@yahoo.com
Telefon: 3791 (interior)

Cantina-restaurant Gaudeamus” este situată în incinta căminului „Gaudeamus” şi are o capacitate de 140 locuri. Media zilnică a celor care servesc masa este de  200-250 de persoane.

Cantina-restaurant „Akademos” este amenajată la parterul căminului „Akademos” şi are o capacitate de aproximativ 100 de locuri. Media zilnică a celor care servesc masa este de 238 de persoane.

Programul de funcţionare a cantinelor-restaurant este de luni până vineri, în intervalul 07:00 – 10:30 se serveşte micul dejun iar de la ora 12:00 la 14:45 prânzul.