banner-fb-librarie

 

Inaugurarea a avut loc joi, 15 septembrie 2016

Librăria Editurii Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este poziționată la parterul corpului B al universității ieșene, în holul principal al clădirii de pe Bulevardul Carol I, nr. 22.
Cele peste 250 de titluri selectate din portofoliul propriu (dintre care peste 60 de noutăți editoriale din anul 2016) vor putea fi achiziționate de public la preț de producție (fără adaos comercial), facilitându-se astfel accesul tuturor celor interesați de cultura academică la volumele editate de instituția noastră.
Pe lângă toate acestea, în curând vor fi disponibile pe rafturile librăriei și produse de papetărie, precum și articole promoționale ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
În plus, pentru a veni în ajutorul studenților, librăria recent deschisă dispune, în același spațiu, și de un centru de copiere dotat cu aparatură performantă și personal cu experiență, calificat la tipografia editurii. De asemenea, centrul de copiere va face și lucrări de legătorie cu o mașină de legat cu arc, acest tip de legătorie fiind cel mai popular în rândul studenților, deoarece este facută pe loc și la un preț accesibil.

Editura intenționează să organizeze în noua librărie o deschidere festivă după începerea de la 1 octombrie a noului an universitar, precum și lansări de carte și alte evenimente promoționale.