Joi, 4 aprilie 2019, la ora 14.00, la Centrul de Învățare al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a avut loc festivitatea de încheiere a celei de-a treia ediții a „Mindcraft Academy”, eveniment organizat în baza parteneriatului dintre  Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și BRD – Groupe Société Générale.

La eveniment au participat prof. univ. dr. Mihaela ONOFREI, Ordonator de Credite al UAIC, Adrian JANTEA, Director Regional BRD-SG, prof. univ. dr. Alin ANDRIEȘ, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul UAIC și studenți.

Programul „Mindcraft Academy”, ce s-a desfășurat în perioada noiembrie 2018 – aprilie 2019, a oferit studenților posibilitatea de a participa la stagii de pregătire și ateliere de dezvoltare personală şi profesională în domeniul bancar, dar și la evenimente „open days” sau sesiuni de mentorat.

La program s-au înscris 44 de studenți din cadrul UAIC, 30 dintre aceștia fiind premiați de către BRD pentru implicarea și participarea la toate activitățile organizate în cadrul programului.

Studenții au avut  ocazia să afle ce înseamnă banking de la profesionişti în domeniu, ce înseamnă antreprenoriatul şi intraprenoriatul în domeniul bancar, dar și să exploreze posibilităţi de inovare într-o lume din ce în ce mai dinamică din punct de vedere tehnologic.