Câștigătorii bursei de studiu „Loredana Battaglia” 2016

Sâmbată, 21 mai 2016, Lectoratul Italian din cadrul Facultății de Litere a Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași a organizat ceremonia de acordare a bursei private de studiu „Loredana Battaglia”.

Câștigătorii din acest an sunt studenții Matei Alexandra din anul I și Juncu Ioan, anul al II-lea, Facultatea de Litere. Diplomele au fost înmânate de Daniele Battaglia, directorul Asociației ALBA din Roma, Italia.

DSC_1876 (FILEminimizer)

Familia Battaglia și Asociația ALBA oferă de 9 ani burse de studiu la Universitatea pentru Străini din Perugia sau La universitatea  Sapienza din Roma studenților de la specializarea Limba și Literatura Italiană din cadrul Facultății de Litere a Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Până în prezent au fost acordate 21 astfel de burse de studiu.

DSC_1845 (FILEminimizer)

La ceremonie au fost prezenți profesori și studenți ai Secției de Limba și Literatura Italiană a Facultații de Litere a universității noastre, iar din partea Decanatului Facultăṭii de Litere a participat doamna prodecan, prof. univ. dr. Magda Jeanrenaud.

DSC_1897 (FILEminimizer)

By | 2016-10-12T15:28:59+00:00 23 mai 2016|Noutăți|

About the Author: