Evenimentul va dura o oră și este potrivit tuturor celor care doresc să aducă știința acolo unde „trăiesc” acum oamenii: pe social media. Cu siguranță, oricine știe să posteze ceva pe Facebook, dar nu despre asta va fi vorba în întâlnire. Atelierul se va concentra asupra folosirii strategice a canalelor de social media:

– ce tip de conținut este potrivit fiecărei platforme

– cum se combină utilizarea diferitelor canale pentru transmiterea unui mesaj

– frecvență de postare, tipuri de subiecte, ore optime

– site-uri și programe pentru postări semi-automate pe mai multe platforme

– exemple de bună practică de la laboratoare și instituții de cercetare

 

Workshopul  se va desfășura pe Zoom și va fi susținut de Mădălina Cocea, specialist în comunicarea științei al Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Data: 27 mai 2020, ora 14.00

Invitatie

Agenda evenimentului

Formular de inscriere

Pentru înscriere, vă rugăm să completați Formularul de înscriere atașat și să îl transmiteți la adresa: diana.lina@uaic.ro. Dacă aveți întrebări specifice pe care le doriți abordate la workshop, le puteți trimite dinainte, prin intermediul formularului de înscriere.

 

Informații suplimentare și detalii despre eveniment se pot obține de la Serviciul pentru Administrarea Proiectelor de Cercetare Științifică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, persoană de contact : Elena FELICE, tel.: 0232 201024, email: eradu@uaic.ro.