Revista presei educaționale

Revista presei, 17 octombrie 2017

Studentii ieseni sunt in campusul Tudor Vladimirescu din Iasi. Acestia prezinta un „Manifest pentru Educatie”

Studentii ieseni, in cadrul Studentiada 2017 au avut ca o prima actiune o intalnire in parcarea Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului „Cristofor Simionescu” pentru un „Manifest pentru Educatie„.

Sub deviza „In fata educatiei, suntem toti EGALI?!”, UNSR reprezentata prin organizatiile studentesti din centrul universitar Iasi va trage un „semnal de alarma” in atentia factorilor decidenti pentru a le reaminti importanta canalizarii, cu prioritate, a eforturilor pentru dezvoltarea durabila a sistemului de educatie din Romania atat la nivel preuniversitar, cat si universitar.

Publicație : Bună Ziua Iași

 

 

 

Important:

  • Revista presei conţine fragmente preluate, fără nici o modificare, din articolele despre învăţământul superior ce apar în presa locală, regională şi naţională.
  • Revista presei este o reflectare imparţială a presei educaţionale, cu misiunea clară de a prezenta noutăţile şi ştirile cu adevarat importante pentru mediul academic.
  • Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" atrage atenţia că nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea informaţiilor apărute în presă, redate pe această pagina exact în forma în care au aparut în publicaţiile respective.
  • Responsabilitatea juridică pentru conţinutul articolelor aparţine în totalitate autorilor acestora (sursei).

Serviciul de monitorizare a presei

Realizator: Dr. Bogdan Baghiu
Contact: promovare@uaic.ro

360uaic[1]

Dacă aveţi informaţii, noutăţi pe care le doriţi afişate pe site-ul nostru, trimiteţi un email la adresa promovare@uaic.ro, menţionând în titlul mesajului “Pentru 360 UAIC”. Aşteptăm sugestiile dumneavoastră cu privire la conţinutul noului site la aceeaşi adresă de email. Vă mulţumim.